sila klik pada tabung saya..tq

Sunday, 12 June 2011

sebenarnya....

hi darls,
saya mau share stori sket ni..about last 3weeks ago,ade la sorang hamba allah ni add FB saya..saya approve je sbb dia kawan kpd kawan saya..konon nye dia mau kenal2..okeh,saya pon on je la..kawan bia bjuta kau..macam2 hamba allah ni tanya..dah rupe reporter gamaknye..jenuh mnjawab..pastu bole pulak tanya nape saya xletak gamba sendiri kan...kang saya cop kamu bz body mau ke??saya pon mls dah nk layan dia tu,so saya tuka letak gamba sendiri..tengok la nak tengok sangat kan..dahtu,5minit je pon letak..pastu cepat2 tuka letak gamba len..sebok je duk intterview saya nape tuka..off9 teros okeh pastu..dah dah,mls nak lyn dia nih..


2,3ari lepas,macik pacik saya sebok duk suh tuka profile pic FB..kunun nye xcam saya yg xseberapa cantik ni..okeh2,saya letak gamba sendiri..dipersilakan tengok macik2 pacik2..dah kenal kan???


tadi on9 FB ternampak la hamba allah tu post sumthing.. 
"xphm la nape ade org slalu duk tuka profile pic,dahtu letak gamba org lain.." 
lam ati: hapa kebenda budak ni..sila abaikan post tuh..lantak kau la..
sekali bunyi buzzzzzzz..huh,dia la..alamak,mau lyn x nih..kang dikatanye kite sombong lak..okeh2,lyn ala kadar..seperti biase la kan tanya saya nape tuka gamba lak..hoi,lasday saya letak gamba len pon bising..ni letak gamba sendiri pon mau bising lagi ke??hapa kes la dia ni..so,sebelom jadi pape saya cite la nape&mengapa saya tuka gamba,xtunjuk muka sendiri lam FB..paham dh kan??xpayah nak tanya lebih2 pasni yep..sekian..then,tetibe saya bukak FB budak tuh..uishhhhhhhhh..dah padam post tadi tuh..ha,nampak sangat mau tujunye pd saya..so,moral of the stori,lau xtau pape pasal sape2,jgn senang2 maen tuduh camtu..tanya dulu okeh..ni tak,dipostnye lam FB bg sume tau..lau sape2 terase,maaf la yep... 




Wednesday, 8 June 2011

ohhh..plssssss!!!



ohhh...plsssss!!!!!!!!!!!!
saya xsuke dituduh begitu..perlu ke saya wat sume benda depan2 camtu bagi nampak??asenye xperlu la kot..menunjuk sangat nampak tuh..tapi plsssssss sangat2 saya merayu (sambil melutut) jangan tuduh saya macam2..sedih lahaiii sebab saya bukan camtu..mau je ati ni maki2 tapi ati mesti mau cekal kan..tapi sampai ble???saya ni ade ati & perasaan..bukan nye barbie doll..sumpah, bengang je ade orang cakap saya camtu.. hangetttttttttt je dengar..aishhhhhhhhhhh............



whopppsss!!!!



tadi syok2 gosip2 girl ngan kakak saya,tiba2 dia stori pasal 1 videoklip yg memang xbagos dipertontonkan..sempat jugak usha videoklip tuh..okeh,siesly lam ati cakap WTH..geli dow..korang tengok sendiri la ye..ish3,ini bukan america sana kot..terok3..





Friday, 20 May 2011



"A smile is an inexpensive way to change your looks"



Wednesday, 18 May 2011

oooohhh kawan



my BFF mau kawin!!!!!!!!!!!!
OMG la kan..tuptup dpt msg kt mukabuku ckp nak wat reunion 04JUN..reunion ade makna ok..tau2 je dia nk kawin..muda tuh..dgn kad undangan nye xda kan..tp excited gak la kn sbb shes my 1st BFF yg nk kawin..lepas ni dah kurang 1 kawan nk ajak ronggeng sana sini..huha huha sinun sinin..pasni sape lak yg nak kawin kn..pape pn wish u my dear FANA,


hepi always k & moga keka akhir hayat..amiinnn..



Sunday, 15 May 2011

pencarian model Butik Kafe



teruja x baca tajuk entri nih??teruja kan3?konfem ramai yg berminat kn nk jadi model..
meh nak share kat kamu semua..
Butik Kafe tengah mencari2 model untuk collection dorang..so,cepat2 join okeh..
for details,sila baca belog zainatun adilah
sebar2 kan kat orang laen gak tau..tamo simpan sorang2..
all da bes dear!



Guru Penjana Transformasi Pendidikan Negara



selamat hari cekgu untuk cekgu2..
tanpa cekgu2 sekalian,sape la saya sekarang neh..=.= 
( dah2,jangan nk skema lelebih lak..kau tu budak 'jaat' time skola)